Vensterbanken Steenbok Natuursteen

Een raam kan niet zonder een vensterbank, zoals ook raambekleding niet mag ontbreken. Rustiek, of liever een strakke look, in beide stijlen komt natuursteen goed tot zijn recht. We zijn u op dit vlak ook graag van dienst, daarom is Tegel Showroom Brunssum al sinds 2015 trotse partner van Steenbok Natuursteen.

Al meer dan 30 jaar ervaring! Steenbok Natuursteen bestaat namelijk al meer dan 30 jaar en is daarmee dé specialist op het gebied van natuursteen. Diverse natuursteen producten worden (op maat) geleverd, denk hierbij bijvoorbeeld aan vensterbanken, dorpels, raamdorpels en muurafdekkers.

In de zagerij van Steenbok Natuursteen wordt gewerkt met verschillende soorten natuursteen, zoals graniet en composiet. Doordat ze beschikken over een eigen zagerij, zijn de levertijden kort en vrijwel alle wensen te bespreken. Gordijnen Atelier Brunssum helpt u graag bij het plaatsen van uw bestelling. De materialen kunt u laten leveren bij ons filiaal, zonder verzendkosten.

Tegel Showroom Brunssum als afhaalpunt

Tegel Showroom Brunssum is een afhaalpunt van Steenbok Natuursteen. Uw bestelling van Steenbok Natuursteen kan daarom zonder verzendkosten opgehaald worden bij ons in de Showroom te Brunssum. Wanneer wij uw natuursteen producten hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op. Standaard maten zijn binnen 2 tot 10 werkdagen op te halen. Indien uw bestelling eerst op maat moet worden gemaakt, dan is de levertijd 10 tot 15 werkdagen.

Waarom een vensterbank van natuursteen?

Natuursteen heeft een aantal sterke eigenschappen waardoor het zich goed leent voor diverse toepassingen. Het is namelijk een sterk materiaal, onderhoudsvriendelijk en extreem duurzaam, zowel binnen- als buitenshuis. Daarom wordt het vaak gebruikt als vensterbank. Natuursteen is ideaal om te combineren met vrijwel elke stof, waardoor de combinatie met gordijnen makkelijk te maken is.

Bekijk materiaalsoorten in onze winkel

Tegel Showroom Brunssum beschikt in de showroom over een opstelling waarin alle materialen van Steenbok Natuursteen te bekijken zijn. Hiermee weet u zeker dat het materiaal dat u gaat bestellen naar uw wens is. Kom dus vrijblijvend naar onze winkel om materialen te bekijken.

Natuurlijk bent u voor advies ook van harte welkom!

steenbok-natuursteen

Bekijk producten:

Graniet-Fine-Basalt-antraciet-gezoet-close-up-600x600

Openingstijden

Maandag …………….. 9:00 – 17:00
Dinsdag ………………. 9:00 – 17:00
Woensdag …………… 9:00 – 17:00
Donderdag ………….. 9:00 – 17:00
Vrijdag …………………. 9:00 – 17:00
Zaterdag ……………. 10:00 – 16:00
Zondag ………………… Gesloten

Onze showroom is door zijn centrale ligging gemakkelijk te bereiken en u kunt parkeren voor de deur. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen en u te laten inspireren, de koffie staat alvast klaar!

Vragen? Neem contact op!

0619212508