XL Tegels, moderne en kwalitatieve grootformaat tegels
van Tegel Showroom Brunssum

Ontdek onze collectie grootformaat tegels in Brunssum

Bent u op zoek naar grootformaat tegels die perfect passen bij uw interieur? Bij Tegel Showroom Brunssum hebben we een uitgebreide collectie XL en XXL tegels die uw ruimtes transformeren en versterken. Met onze expertise en kwaliteitsproducten zorgen we ervoor dat uw projecten de wow-factor krijgen die ze verdienen.
Bezoek onze showroom

Grootformaat tegels XL voor een moderne look

Onze grootformaat tegels XL zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verbluffend. Of u nu een moderne loft, een ruime hal, een open woonkamer of badkamer wilt aankleden, onze collectie biedt een scala aan opties die perfect passen bij uw stijl en ruimte. Met grootformaat tegels variërend van 60×60 cm tot indrukwekkende 120×120 cm, zijn onze tegels ontworpen om grootsheid en elegantie uit te stralen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Tegel Showroom Brunssum streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. Daarom selecteren we onze XL tegels zorgvuldig op basis van kwaliteit en duurzaamheid en werken wij samen met geselecteerde leveranciers. Onze tegels zijn vervaardigd volgens de hoogste normen, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik en langdurige schoonheid behouden. Of het nu gaat om vloeren, wanden, badkamer of buitenruimtes, onze tegels zijn gemaakt om duurzaam te blijven.

Grootformaat tegels: perfect voor vloerverwarming

Wist u dat onze XL en XXL tegels niet alleen indrukwekkend zijn in grootte en stijl, maar ook perfect geschikt zijn voor vloerverwarming? Dankzij hun royale afmetingen kunnen deze tegels de warmte gelijkmatig verspreiden, waardoor uw vloer niet alleen luxueus aanvoelt, maar ook heerlijk comfortabel is, vooral tijdens de koude maanden.

XL en XXL tegels Limburg: Maak kennis met Tegel Showroom Brunssum

Onze klanten kiezen voor XL tegels vanwege hun veelzijdigheid en verfijnde uitstraling. Of het nu gaat om het renoveren van een luxe badkamer of het creëren van een adembenemende entree, onze tegels bieden de perfecte oplossing voor projecten van elke omvang. Met ons deskundig advies en ons uitgebreide assortiment helpen wij u graag bij het realiseren van uw ontwerpvisie.
Bel ons direct

Ontdek ons grootformaat tegelcollectie in Brunssum

Bezoek onze tegel showroom in Brunssum en ontdek zelf onze uitgebreide collectie XL tegels. Ons vriendelijke team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte tegels voor uw ruime ruimtes. Wij streven ernaar om uw tegelervaring moeiteloos en plezierig te maken, vanaf het eerste advies tot de uiteindelijke installatie.

XL tegels voor elke stijl en budget

Of u nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, moder of rustieke charme, onze XL tegels bieden een oplossing voor elke stijl en elk budget. Met een breed scala aan kleuren, texturen en afwerkingen vindt u bij ons de perfecte tegels om uw interieurvisie tot leven te brengen. Of u nu op zoek bent naar strakke betonlook tegels, warme houtimitaties of levendige mozaïektegels, onze showroom van ruim 300m2 heeft het allemaal.

Advies over XL grootformaat tegels? Kom langs!

Heeft u vragen over onze XL grootformaat tegels of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw tegel projecten.

Inspiratie in onze showroom

Breng een bezoek aan onze ruime showroom in Brunssum gelegen in Zuid-Limburg en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie grootformaat, XL en XXL tegels. Met meer dan 300 vierkante meter aan tentoonstellingsruimte kunt u onze tegels in alle rust bekijken, voelen en vergelijken. Ons vriendelijke team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het realiseren van uw interieur dromen.
grootformaat-vloertegel-xl

Tegel Showroom Brunssum

Alles op het gebied van tegels en vensterbanken

Bekijk ook onze badkamertegels en vensterbanken

Vragen? Neem contact op!

0619212508